Over

Elloo,

ik ben Laurens Oosterbroek, fotograaf en filmmaker. Mijn drive is om bedrijven en organisaties verder te helpen in het vertellen van hun verhaal door middel van krachtige beelden. Of dat nu is met foto of film. Van éénmansklus tot producties waarbij we met het hele team op komen draven, wij pakken het aan.

Dat begon in 2010 onder de naam Dsigno Visual Productions, later Qroost Beeldmakers en nu is het Elloo. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Zonder opsmuk. Gewoon, lekker nuchter. Met beeld wat  je raakt, beeld wat kwalitatief hoogwaardig is. Als een opdrachtgever de ‘wow’ factor heeft bij het zien van onze beelden in combinatie met de boodschap dan is de opdracht geslaagd.

Vanuit mijn achtergrond als adviseur kijk ik wat de vraag achter jouw vraag is en adviseer ik in wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Zo maken we samen beelden waar we trots op zijn!

 

Elloo! Tijd voor een kop koffie?

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Ik kom graag langs om met je na te denken wat voor jou en jouw bedrijf of organisatie de beste oplossing is.

Laurens Oosterbroek Elloo